http://www.faz.co.il/thread?rep=158065 | |
מקור הפלשתינאים | |
המפלגה הקטנה העניה וחסרת ההשפעה (יום שני, 14/02/2011 שעה 6:35) בתשובה לאריק פורסטר | |
זו אולי טענה ''האנתרופולוגים מסכימים ברובם שדבר לא השתנה בכפרי מצרים באלפי השנים האחרונות'' אבל לא הוכחה . המצרים הקדמונים שתו בירה והיום - לא . אכלו חזיר, והיום - לא . העגל היה קדוש להם , והיום - לא . הלחם המיצרי היה עוגה נוקשה קטנה ועבה . היום הם אוכלים פיתות רכות רחבות ודקות . אין הוכחה שהם הכינו בשר במחבת עם שומן . זה דבר שקשה לעשות בכלי חרס . הרבה יותר סביר שהכינו על גחלים . אבל את זה אני משער ולא יודע . לכן קצת צניעות או הוכחות יעזרו לך . | |
http://www.faz.co.il/thread?rep=158076 | |
מקור הפלשתינאים | |
אריק פורסטר (יום שני, 14/02/2011 שעה 19:15) בתשובה להמפלגה הקטנה העניה וחסרת ההשפעה | |
נדמה לי ששנינו עברנו את הקורס באנתרופולוגיה מצרית ביחד... | |
http://www.faz.co.il/thread?rep=158083 | |
מקור הפלשתינאים | |
המפלגה הקטנה העניה וחסרת ההשפעה (יום שלישי, 15/02/2011 שעה 5:30) בתשובה לאריק פורסטר | |
אינני אגיפטולוג . יחד עם זה קראתי מעט ובין השאר על מציאת שרידי בירה מצרית קדומה . לחם מצרי קדום מוכר כבר מעל מאה שנה . הכנת בשר על גחלים הוא דרך נפוצה אלפי שנים . אין בזה שום חדש . לטגן בכלי חרס זה על גבול הבלטי אפשרי , בין השאר בגלל העברת חום גרועה והיסדקות הכלי כשמכניסים את הבשר לשמן החם . לא היו במצרים הקדומה כלים הדומים למחבת מתכת . | |
http://www.faz.co.il/thread?rep=158084 | |
מקור הפלשתינאים | |
המפלגה הקטנה העניה וחסרת ההשפעה (יום שלישי, 15/02/2011 שעה 5:31) בתשובה להמפלגה הקטנה העניה וחסרת ההשפעה | |
בלטי=בלתי . ח ח ח | |
http://www.faz.co.il/thread?rep=158095 | |
מקור הפלשתינאים | |
אריק פורסטר (יום רביעי, 16/02/2011 שעה 3:57) בתשובה להמפלגה הקטנה העניה וחסרת ההשפעה | |
שמעת על מחבתות ברונזה? אני כן. | |
מערכת פורום ארץ הצבי אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים. |